lördag 31 mars 2012

Spontan besök

Nu blev det ett spontan besök hos våra vänner när vi var på hemväg från grann staden i går kväll. Kaffe och underbara bullar som mannen i huset hade fixat, sen va vi ju bara tvungna att prata i kapp allt som hade hänt sedan sist.
Nu va ju tyvärr inte mannen i huset hemma han hade något uppdrag där man ropar upp massa siffror ni vet :)

Berättade ju att jag kan va en aning ettrig när saker och ting inte går rätt till, det är så härligt min kamrat är precis lika dan.
Jag skulle så gärna velat sett henne när hon jagade bilen på cykel och gångbanan utan för dagiset ända fram till ägarens garage och där läser lusen av den äldre föraren som sedan drar igen dörren mitt framför näsan på henne.

Idag är det riktigt april väder här så man kanske ska fortsätta att strutta omkring i morgonrocken nu när man väl har gått upp, ja nu har ju jag varit uppe några timmar i ottan men somnade om fram på morgonkvisten.

Kanske skulle fixa till lite våfflor idag.

2 kommentarer:

  1. Ooops är du såå hetsig Helene! Ja idag är dewt verkligen APRIL väder..vill helst lägga mej under täcket jag! Ha en fin dag ändå du! Kramen Gunilla

    SvaraRadera
  2. Strutta omkring i morgonrock när man kan åka till Johanssons lamm & ull och kolla in de få utställarna som är med på Vårfrumäss marknaden

    SvaraRadera