söndag 4 mars 2012

Då va denna helgen slut.

I fredags kväll pratade vi om att kanske åka ner till Göteborg och kolla när RIG spelade mot KFUM på lördagen, kollade lite snabbt med släkten i Alingsås om de skulle va hemma så vi kunde ta ett litet stopp hos dem.

Vaknade med tuppen så på med äggen och fram med sillen för att sedan ge sig in i duschen för att sedan åka ner till Göteborg, ja vi körde ju Steens bilen i tvätten först för den va såååå skitig enl mannen.


Nu gick ju inte matchen RIG:s väg men, men jag tycker de gör ett bra jobb.

Är en stolt mamma när man står där å kollar, hon sliter och jobbar på alla bollar. Får ju va glad att hon inte hamnade i åskådarbänken när hon räddade in en boll i spel igen, hjärtat va uppe och vände kan jag berätta. Hon har gjort sådana räddningar förr och på en match blåste domarn av och ni kan bara räkna med att hon va f...... då för bollen gick in i spel och hon slog sig inte, men han tyckte det såg farligt ut.

Om det nu hade vart så att hon hade slagit sig skulle hon ALDRIG säga det under matchen, det är min tös det. Blåmärke och skrapsås är en baggis.

Det togs en bra bild på två tjejer med deras pappor, mm vad ska jag säga mer än att papporna är rätt lika. Undra om de har samma frisör?

När M. fick veta att vi skulle till Alingsås hoppade hon in i vår bil och åkte med.
Stannade och köpte tulpaner för att sedan åka till J:s moster som bor på ett fint boende, hon va pigg och glad och när vi satt där och pratade en stund så kom hon ihåg Falbygdens ost och Rabalder. Det är ställen som de alltid gick till när de var här i Falköping hos J:s föräldrar.

Sedan gick bilen till J:s kusin med familj, alltid lika kul att träffas. Vilken lyx vi hade då vi fick middag som dottern i huset hade fixat med. Nu va det ju så att kusinen hade köpt en ny bil och då måste det ju provköras, men vi andra satt kvar och tjöta vid bordet.

Idag har det vart en svettig fm, vasaloppet ni vet. Men efter dusch och lite middag så känns det bra.
Fick ett ryck och har städat av våran altan, jag det är tidigt jag vet men det va så skönt där ute när solen låg på.
Det är det bästa med att ha söderläge på altanen, finns inget som är så härligt som att sitta där ute tidigt på våren.

Hink och trasa va min

Dammsugaren skötte J.

Belöning efter ett bra jobb.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar