måndag 26 mars 2012

Vårkännslor

Oj oj inte var dag jag är inne två gånger men så blir det idag.

På morgon prommenaden så hittade jag årets första blåsippor, de är så vackra där de står.
De pressar sig upp mellan gammalt gräs och kvistar.
Men bara titta för de är ju fridlysta.

När jag kom hem så var det fullt av juniorer på lekplatsen, ja de kan inte ha vart mer än 1,5 eller 2 år. Gula västar hade de på sig.
De ömsom kröp, gick med stapplande steg eller de som va riktig stadiga som sprang men gjorde vurpor i den ojämna sanden. Sen va det ju någon som satt kvar i vagnen och hade vakten ;)
Det gungades, klättrades upp för den höööga kullen för att sedan ta rutchkanan ner. På lekplatsen har vi en gammal träbåt och den va kul att klättra i och ur för barnen.

Jag tror att det va kommunens extra dagis som hade hittat hit, har för mig att de har enbart småttingar. Kul när det rör sig även på dagtid på lekplatsen.

Har precis pratat med äldsta dottern i telefon, hon vill åka med oss i sommar på semestern. Det är bara så underbart att hon frågor om hon får och det är klart att hon ska med om hon vill. Sen blev det ett hastigt slut på samtalet för "Vinga" va på ingående till kajen.

Nu är det ju inte bara den äldsta som ska med utan även våran junior (ja ja hon är längst i familjen men för mig är hon minstingen), hon ska bara få klart med hur hon ska jobba sedan så flyger hon ner till oss. Får väl fråga bror min om han kan köra henne till flyget i år igen.

Nu ska jag hänga ut ytterligare några vinterjackor som har fart runt i tvättmaskinen.1 kommentar:

  1. Hej Helene! Kul ni har lite fart uppe hos er..här lugnt minsann.Ja det är väl inte alltid som barnen vill med,jo nu när dom har egna familjer vill dom gärna va med en'..Härligt! Hoppas allt är bra med dej/ Ha det gott Gunilla

    SvaraRadera