tisdag 8 maj 2012

Nu är besiktningen för sommaren gjord

Ja då va det dags för Göteborg och läkarbesök gånger 2 idag.
Idag har Cattis varit med mig.

Upp för backen och alla trapporna och började hos professorn med efterföljande släp, idag va det en tjej från Albanien som skulle kolla å lära.
Börjar ju bli van vid dettta nu men det är helt ok.
Lite kul å lyssna på Mats när han berättar att det va en AT-läkare på hud som hittat en studie från Japan (tror jag det va) å inte han, kan inte riktigt smälta det sa han ursäktande.
Några mindre öppna sår men men det kunde ju vart värre, vi fortsätter med samma medicineringen över sommaren.
Nu är jag fri ända till 21 augusti :)

Jag är så glad att jag har en så FANTASTISK doktor som Mats, jag åker gärna ner till Gtb för att träffa honom.

Sen fick det bli lite fm fika innan det va dags att ge sig upp för backen till hud och träffa dkt Anette, en pigg fläkt ska ni veta.
Här pratades det salvor och åter salvor, har med ett helt papper hem på vad de heter. Så i morgon så får det bli ett besök på apoteket.

Nu ska här smörjas med solkräm faktor 50 i sommar och helst sitta i skuggan mm får väl köpa nytt parasoll.
Fick även till mig att en dags som idag så ska jag smörja med i alla fall faktor 20, jag måste va extra, extra försiktig nu när jag äter denna medicinen säger hon.
Å idag som solen knappt har varit framme.

Mycket att tänka på men det är bara att ta tag i det för jag mår ju så himla bra nu och ska så göra.

Efter detta tog vi oss till Haga och letade Geocacher jaja vi fick ju göra ett litet avbrott för att gå in på "Villervalla", där finns det så mycket fint ska ni veta. Det va till prinsessorna i Floby det handlades till idag.
När vi kände oss klara så for vi vidare till Alingsås och där fortsatte letandet, hoppas ingen såg mig när jag kröp in under rampen ;)

Tack goa Cattis för att du följde med och vi fick en bra dag tillsammans.1 kommentar:

  1. Tack själv goa Heléne för att jag får följa med och att det är så mysigt att göra lite kring aktiviteter oxå. Endast en cach gav vi upp då det var alldeles för många mugglare i farten.

    SvaraRadera