tisdag 29 maj 2012

Hur tänkte de i Vara?

Idag gick färden till Vara för skolinformation till årskurs 3 på barn och fritidsprogrammet, vilket härligt gäng vi fick träffa. Många frågor fick vi och efter fick vi ett gött betyg av dem. Känns mycket bra.
Att åka med A. på dessa  uppdrag känns bra. Vi kompletterar varandra och vi har hittat en linje vi kör efter, det får inte bli något mässande och vi tycker allt att vi har lyckats ha informationen på ungdomarnas nivå.

När vi skulle åka där ifrån så tyckte de att vi bara måste se stations huset, nu blev vi nyfikna så vi svängde höger och fram för att kolla.

HERRE GUD
VAD ÄR DETTA
SÄG INTE ATT DE HAR LAGT SKATTEPENGAR PÅ DETTA
TUR ATT MAN INTE SKA ÅKA HÄR IFRÅN VARJE DAGPå torsdag är det dags att åka till Lidköping, undra om vi kan hitta någon liknande byggnad då?

1 kommentar:

  1. Hahaha du helene i LIDKÖPING finns det bara fiina byggnader,hm,hm.Kul för er att göra uppskattade saker. Jasså du får vänta såå länge till semestern,hihihiFast jag börjar vecka 30 igen då kan ju du :)).Jaa jag har glömt min goding Per,kanske ska fresta med en sån flaska snart! Kram på dej vännen ♥ Gunilla

    SvaraRadera