måndag 7 maj 2012

Helg med geocachingI fredags drog vi iväg till Ullared med våra grannar som köpte husbil i höstas, ett snabbt besök blev det för att sedan fara vidare till båstad.

Fick bra platser med både sol, vindstilla (i alla fall i fredags) och havsutsikt :) Har ju en man som ALLTID tjötar om detta när vi ska ha plats.

I lördags tog vi cyklarna och begav oss in mot Båstad, en fin cykeltur längst havet.
Nu invigde vi våra vänner i detta med "geocaching", efter 2 hittade skatter så laddades programmet hem till Ulf:s mobil.

Nu drog det igång på riktigt ska ni veta. Tillbaka till bilarna för lite lunch och vila, sedan delade vi på oss och plockade ytterligare några cacher.

Lite dragit va det allt.


Nu gick vi ju bet på att hitta cachen "Richard Gere", tror vi vände på varenda sten på HELA stranden men det enda vi hade med tillbaka va ett finger som råkade komma under en utav stenarna.
Aj aj vad det gjorde ont på Pia.

Kattviks fiskeläger


Vi har haft en mysig helg med mycket prat och många steg har vi gått.

Innan vi skulle åka vidare i går fm så skam den som ger sig så var tre av oss tillbaka till stranden för att leta efter den där finurliga "Rickard Gere", en sak som vi har lärt oss denna helgen är att lita på GPS:n.
Nu va ju inte jag med och tog denna finurliga gömma men man såg ju lätt vem som va den lycklige när de kom tillbaka.

Nu passerade vi ju Ullared på hemvägen så kan ni tänka er det blev 2 besök på samma helg, vilken lycka ja för alla utom plånboken då förstås.
Nu undrade ju vi vart karlarna tog vägen när vi skulle gå in men fick ju snart förklaringen, de hade tagit en cach :)

Idag när jag kom hem så var junioren hemma och det skulle förhöras läxa, historia är ju rätt kul. Men det kan man ju tänka när man inte behöver ha prov.


Nalle puh tror jag är en bra cach letare.
1 kommentar:

  1. Låter som en nice helg Helene...Detta med skatter pysslar dotter med familj...Mormor skulee följa med en gång men ej blivit än:)) Ha det gott snart syns vi!!! Gunilla ♥

    SvaraRadera