fredag 20 april 2012

Snöblandat regn

Ja vad ska man säga snart är det maj och det är snö blandat regn ute, usch.

Nu är jag riktigt avundsjuk på våran kamrat som i morgon tar deras husbil och drar ner till Holland, Frankrike med slutstation Normandi, han ska hämta upp en kompis på vägen och sedan är de borta i 2 veckor.

Säger som våran yngsta att ska man lära sig historien om 2:a världskriget och få veta mer så ska man vara med våran kompis JB, han skulle kunna gå in på skolorna och undervisa om detta. Han har ett driv och engagemang som binder den som lyssnar, skulle kanske behövas på skolorna. Eller vad tror ni?

Har hittat en del bloggar med folk som är ute och rullar med sina bilar man skulle kunna tro att det bara är pensionärer men icke. Här delar de upp sin semester och jobbar extra för att vara ute flera långturer varje år, jag har inte någon längtan att rulla på vintern med att dra iväg nu och någon vecka och sedan ha sen semester det kanske man skulle testa. Sen en höstresa eller vinresa, får fundera på detta tror jag.

Nu har vi fått hem dottern här i helgen så nu blir det soffmys ikväll och sedan så ska jag jobba lördag dag och söndag kväll.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar