måndag 16 april 2012

Började dagen med geocaching.

Ja nu gjorde vi ett nytt försök att hitta 4:an som skulle ligga bakom och under, idag fick Catarina åla omkring själv och på samma ställe som vi va förra gången där lägger hon sig på rygg och kryper under. Där sitter en platt liten ask fast med en magnet, f.. hur många gånger va vi inte å kände där sist eller.

Nu på nästa, ut på en mosse och där fick vi gå på en spång och sen upp i ett torn å ner å upp å ner. Men den skulle ju va högt så upp i tornet igen och kände i och under alla hålor och skrevor.

Ska ju nämna att jag är inte så där värst förtjust att klättra i sådandär rangliga fågeltorn men mossig steg.

Nä tänker jag detta är ju inget roligt, en sista gång känner jag på samma ställe där jag vart 2 gånger innan å kan ni tänka er där va en filmburk :)

Nu va vi på G igen så fram med navigatorn och så tar vi nästa. Enda ledtråden va att den skulle vara bakom, ok nu vill det till att känna över stuprännan här hinner jag tänka när jag bakom mig hör

-Här är den.
-Ä sluta säger jag och vänder mig om å där står hon med ett leende på läpparna.
-Hur kunde du hitta den så snabbt undrar jag?
-Elskåp ska man aldrig gå förbi säger Catarina då.

Idag avslutade vi med en fika på Östgötabagarn.

Nu får jag nog ta tag i detta och ladda hem till min telefon också tror jag, det är ju riktigt kul.När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.
Nalle Puh

1 kommentar:

  1. Glöm inte och registrera dig på geocaching.com oxå mycke lättare å läsa där om alla cacher. Får väl hjälpa dig med några men sen så ska vi ge oss på de svårare cacherna, men jag tror vi börjar en tidig morgon eller en sen kväll med detta i Falköping.
    Tack för en trevlig dag i skogen.

    SvaraRadera