söndag 10 februari 2013

Här är jag inte varje dag längre.

2 månader sedan jag va här inne ska man skämmas eller ska man bara gilla läget tro?
Jag gillar läget.
Vad har hänt här på 34:an då?
Firat yngsta dotternas 18-års dag.
Varit på lillprinsens 2-års kalas.
Besökt äldsta dottern uppe på Karlberg, vilken underbar miljö.
Sen kom båda tjejerna hem och vi firade jul efter att jag jobbat på självaste julafton fram till tre, men det är helt ok tycker jag.
Sen blev det tyst här på 34:an när tjejerna åkte hem till sitt och det tog några dagar innan vi ramlade in i våra roller igen.
 
Nu har vi ju inte bara suttit här rakt upp och ner i var sitt hörn för vi är ju sådana där föräldrar som flänger å far land och rike runt för att vara med och stötta våra döttrar. Funderade lite igår kväll på hur vi har fart runt under åren som förälder till sportande barn.
 
Första började äldsta dottern simma och det dröjde inte länge innan den yngre hängde på, det va upp tidigt på helgerna för att sedan hänga i olika varma /svettiga simhallar för att de skulle simma någon minut under en hel dag.
Sen hann inte den stora med simningen då skolan tog mer tid och då började den yngre spela fotboll, oj vad jag har frusit där bredvid plan under alla matcher och cuper.
En dag kom sedan den yngre hem och sa att hon skulle med en klasskompis och prova volleyboll och jag tänkte vad är detta för någon? hade ju bara varit på en match i hela mitt liv ute i Floby under deras storhetstid.
Nu går hon ju sista året på RIG så nu sliter vi på byxorna flera gånger i veckan å kollar på vollyeboll å det är så himla kul, sen gör det ju inget att det går bra för henne.
 
Nu undrar ni säkert vad jag har gjort i helgen?
Just det ni gissade rätt kollat volleyboll det är klart och idag ska ryggan packas med kaffe igen och vi ska bort till Freja hallen å hejja.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar