tisdag 19 februari 2013

Göteborg

Då vad det dags för besök hos doktorerna idag och som sällskap fick jag bästisen Catarina. Länge sedan vi gjorde en heldag nu så det va på tiden.
 
Innan vi kom iväg i morse så varnade de för att det hänt en olycka utanför stan vid Marka och att vägen va helt avstängd, attan tänkte jag å sms Cattis snabbt. Sen visar det sig att olyckan faktiskt var på en annan del av vägen, visst vore det bra om de tog reda på fakta innan de går ut och varnar?
 
När vi kom ner till Götet så åkte vi åt vart sitt håll för Cattis hade bokat träff med en fotinläggs fixare, mm skulle kanske vart med där för det va visst nått vackert att vila ögena på hörde jag. Själv så åkte jag till Sahlgrenska för att träffa mina två favorit doktorer, vilken tur jag har haft.
 
Kan väl sammanfatta det hela med att den manlige va sådär nöjd och den kvinnliga va riktigt nöjd. Nu ska vi bara justera lite medicinering så kan jag kanske strunta i solhatten och flytta ut från parasollen i sommar. 
 
Sen fick frågan om inte vi hade talat om färg och material på kläder utav hudläkaren?
Jag det va ju bara att erkänna att jag har ramlat in i gammalt mönster
så nu blir det skärpning Heléne Svensson.
 
Men ni måste hålla med om att det är mycket roligare att ha vita bomullskläder på sommaren?
 
Oj vad klockan drog iväg men när jag va klar så hade Cattis kommit och satt och väntade på fiket, hon är en riktig pärla min kompis. Nu va det in till stan igen å där klättrade vi lite i en jordslänt för vi skulle ju naturligtvis ta en cash, sen fick hon mig till att krypa omkring och glo under bänkar. Hoppas det inte va någon som kännde mig som gick förbi.
 
Vi har haft en kanondag med prat, skratt, fika och mat.
 
 

1 kommentar:

  1. Hahaha...typiskt helene tänkte jag när jag läser ditt inlägg!Ja här ute finns DET inte möe att vila ögonen på när ni kommer,inte ens en tupp!! Bra att det gick bra i Götet! Kram Gunilla ♥

    SvaraRadera