torsdag 20 september 2012

Idag är det höst.

6 grader och regnet hänger i luften, hua så vill jag inte ha hösten.
Det ska vara klart och hög luft, då är det härligt med hösten.

Nu har grannarna börjat plantera sina höstarrangemang i sina krukor men jag har inte hjärta att slänga bort mina blommor, de blommar för fullt å är kraftiga och fina.Igår kväll var vi några från jobbet som var iväg och lyssnade på Patrik Sjöberg, vilken kille och vilken resa han gjort. Har ni möjlighet så gå på hans föreläsningar och glöm inte läsa boken.

Och som Patrik sa
-Föräldrar måste aktivt vara närvarande i sina barn/ungdommars aktiviteter. Man måste våga fråga om man tycker något verkar vara konstigt. En vuxen som får en fråga och är oskyldig kan gå vidare i livet men ett barn som blir utsatt får men för livet.

Och vilka såg jag runt mig i salen?
Jo där satt föräldrar som jag vet är med ute i skidspåren, skogen, hallen mm.
Vi måste bli fler föräldrar som engagerar oss i våra och för den delen andras barn/ungdomar.

Kul att se att omvårdnads programmet var där med sina elever och att de vågade ha frågor till Patrik.

Idag är jag ledig på fm och då fick jag ställa klockan för Com Hem ska komma hit mellan 08:00 - 12:00 (vaknade ju när J. låste dörren strax efter 6 ;) ), vi har haft litet myrkrig på 3:an, 5:an, 8:an, 9:an och 10:an sedan vi kom hem från semestern.

I em blir det VO-College i Skövde och sedan ska jag med Martina till vaccinations center för påfyllnad inför hennes kommande resa till Kenya som närmar sig med stormsteg.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar